Įrašai, pažymėti ‘facebook’
Manau laikas apžvelgti šią kovą ir man, kadangi ji paliečia 4chan (didžiausia paveikslėlių šiukšlyną internete) ir 9gag (vieną didžiausių linksmų paveikslėlių ir meme svetainę) kovą. Papasakosiu viską nuo pradžių, kaip kas prasidėjo ir kas šiuo metu laimi tą didžiulę ir nesąmoningą kovą. O viskas prasidėjo taip… 9gag’e pasirodė vieno vengro žinutė apie prašymą padėti jo [...]
Vos tik atsirado galimybė rašyti klausimus ant Facebook, iškarto prasidėjo ir vartotojų klausimų lietus. Facebook kūrėjai padarė didelę klaidą leisdavi ne puslapių administratoriams vien tik naudotis šia galimybe. Paprasti vartotojai tiesiog ja piknaudžiauja o kaip pastebėjau – pradėjo reklamuotis… Šiandien suradau būdą kaip tai apeiti su paprastu JS kodu. Tai tinka Opera, Firefox, bei Chrome [...]
2010.10.22 (The social network pradeda rodyti Lietuvos kinų ekranuose) vailderis klausia: Sveikas mačiau jog teiki konsultacijas fb klausimais. Taigi norėčiau paklaust kaip man išpopulerint grupe užsienio auditoriai? Pastoviai vis floodint kitų grupes savo nuorada ar kaip ? nes dbr esu sukures papildomas grupes kurios turėtu laikui begant suburti šiokia tokia auditorija… Bet gal žinai kažko [...]
Šį straipsnį skiriu žmonėms kurie turi savo asmeninius tinklalapius (blog’us), svėtaines kuriose yra idomios naujienos ir kitokiems naudingiems projektams. Asmeniškai aš naudojau iki vakar savo sukurtą RSS srauto gaudyklę ir ji talpindavo naujienas realiu laiku į mano fanų puslapį, bet atradau daug naudingesnę kūrėjams programėlę kuri tinka apsoliučiai ne vien naujienų talpinimui iš RSS srauto [...]
Senai berašiau savo tinklalapyje, tai nusprendžiau truputi atsiminti senus laikus ir iš uždarbis.lt forumo ištraukti savo seną temą apie žmonių pritraukimą. Yra keli esminiai dalykai: Patrauklus puslapio pavadinimas Idomus puslapio turinys Dažni turinio atnaujinimai JOKIŲ REKLAMŲ SRAUTE Patrauklus puslapio pavadinimas Puslapio pavadinimas turi atspindėtį, tai apie ką bus jame rašoma. Pvz.: Aš mėgstu TINGINĮ puslapyje [...]